Ruokavalio

Treeni

Lepo

Kokonaisuus ratkaisee.
Kaikki elämän osa-alueet ovat toisistaan riippuvaisia.

Jokainen ihminen on yksilö. Meillä kaikilla on erilaiset lähtökohdat ja tavoitteet. Näin lopullinen kokonaisuus määrittyy aina asiakkaan itsensä mukaan. Jokaisen kohdalla käydään alkutilanne läpi, mietitään realistiset tavoitteet, määritetään asiakassuhteen pituus ja niiden pohjalta tehdään sovitut suunnitelmat.

Hinnoittelu

Alkukartoitus

sis. alkukartoituksen ja yksilölliset suunnitelmat

60 €

Etäohjaus

sis. viikottaisen yhteydenpidon ja ohjeiden muokkaamisen

10€ / viikko

Kuntosali-ohjaus

Valmennuksessa olevalle asiakkaalle

50€ / tunti

Ohjelmointi

pelkkä ruokavalio tai treeniohjelma – lopullinen hinta määräytyy tavoitteen/ohjelman laajuuden mukaan

50 € / tunti

Ryhmäohjaus

2-4 hengen ryhmä

2 henkeä / 60 €
3 henkeä / 75 €
4 henkeä / 80 €

Kuntosali-ohjaus

ulkopuoliselle

60€ / tunti

Alkukartoitus

Jokainen tavoite käydään läpi tai jokaiselle asiakkaalle asetaan jokin tavoite yhdessä. Tavoitteen tulee olla mielekäs, realistinen, saavutettava, mutta myös kunnianhimoinen. Tavoitetta määrittäessä otetaan huomioon kaikki elämän osa-alueet ja mietitään miten ne vaikuttavat omaan tekemiseen. Lopulta meillä on selkeä tavoite, järkevät välitavoitteet ja arvio valmennuksen kestosta.

Etäohjaus

Kommunikaatio valmentajan ja asiakkaan välillä on tärkeää. Etäohjauksella varmistetaan viikottain asioiden eteneminen. Suunnitelmat usein tarvitsevat myös muutoksia esim. ruokavalioon halutaan vaihtelua, treeniohjelmaan on tarve vaihtaa toinen liike tai elämäntilanteen muutoksen myötä tulee omaa tavoitetta pitää viilata. 

Kuntosaliohjaus

Ohjattu lihaskuntoharjoittelu sopii kaikille. Aloittelevan treenaajan kanssa pääpaino on oikeiden liiketekniikoiden läpi käymisessä ja pääperiaatteiden tajuamisessa. Perusteiden opimisen jälkeen tasaisin välein tehdyllä ohjauksilla on helppo pitää itsensä liikkeessä ja motivoituneena. Kun kokemusta kertyy enemmän treenaajan kanssa keskitytään vuorostaan puristamaan joka treenissä itsestään vähän enemmän irti ja varmistetaan turvallinen treenaaminen kovemmassakin treenissä.