TEAM KOKORO

palvelut

Yksilöohjaus

Jokainen meistä on yksilö ja päästäkseen parhaaseen lopputulokseen myös ohjeistuksen tulee olla yksilöllinen. Yksilöohjauksessa jokaiselle etsitään se oma tapa tehdä asioita oikein.

Ruokavalio

Päivittäisen syömisen tulee tukea tavoitetta. Ruokavalion tulee olla itselleen luonnollinen ja arkeen on löydettävä itselleen sopiva tasapaino ruokailutottumuksiin.

Ryhmäohjaus

Yhdessä on tehokasta treenata! On sinulla sitten kaveri- tai työporukka tiedossa tai haluat pienentää omaa kynnystäsi liittymällä jo olemassa olevaan ryhmään löytyy ryhmälle ohjaaja täältä!

[instagram-feed]

MIELI - KEHO - INTOHIMO

Tavoitteena löytää itselleen oikea ja toimiva kokonaisuus, jossa mieli lepää, keho toimii optimaalisesti ja omaan tekemiseen on intohimo. Rakentaa itselleen elämäntapa, jossa urheilu, ravinto ja lepo ovat tasapainossa.

Tiimin jäsenenä saat omaan tavoittettasi tukevan ruokavalion ja treeniohjelman. Lisäksi kannustamme uusien elämäntapojen opettelemisessa ja paremman arjen rakentamisessa! 

 

HALUATKO LIITTYÄ MUKAAN? TARVITSETKO SELKEÄN SUUNNITELMAN TREENIIN?

SIJAINTI

Kaikki ohjaukset tapahtuvat Voimalaitos Merihaassa, osoite Haapaniemenkatu 14B (Merihaan Palloiluhalli). Paikan päälle löytää helpommin seuraamalla osoitetta Hakaniemenranta 24. Sisäänkäynti on Merihaan päälikannen ja autohallin puolivälissä omalla tasanteellaan.

Yritysasiakkaiden ohjaukset tapahtuvat sovitusta työpaikan tiloissa tai yhteistyössä muiden kuntosalien kanssa.

Artikkelit