TEAM KOKORO

palvelut

Yksilöohjaus

Jokainen meistä on yksilö ja päästäkseen parhaaseen lopputulokseen myös ohjeistuksen tulee olla yksilöllinen. Yksilöohjauksessa jokaiselle etsitään se oma tapa tehdä asioita oikein.

Ruokavalio

Päivittäisen syömisen tulee tukea tavoitetta. Ruokavalion tulee olla itselleen luonnollinen ja arkeen on löydettävä itselleen sopiva tasapaino ruokailutottumuksiin.

Ryhmäohjaus

Yhdessä on tehokasta treenata! On sinulla sitten kaveri- tai työporukka tiedossa tai haluat pienentää omaa kynnystäsi liittymällä jo olemassa olevaan ryhmään löytyy ryhmälle ohjaaja täältä!


Lue lisää palveluista

MIELI – KEHO – INTOHIMO

Tavoitteena löytää itselleen oikea ja toimiva kokonaisuus, jossa mieli lepää, keho toimii optimaalisesti ja omaan tekemiseen on intohimo. Rakentaa itselleen elämäntapa, jossa urheilu, ravinto ja lepo ovat tasapainossa.

Tiimin jäsenenä saat omaan tavoittettasi tukevan ruokavalion ja treeniohjelman. Lisäksi kannustamme uusien elämäntapojen opettelemisessa ja paremman arjen rakentamisessa! 

 

HALUATKO LIITTYÄ MUKAAN? TARVITSETKO SELKEÄN SUUNNITELMAN TREENIIN?


OTA YHTEYTTÄ

SIJAINTI

Kaikki ohjaukset tapahtuvat Voimalaitos Merihaassa, osoite Haapaniemenkatu 14B (Merihaan Palloiluhalli). Paikan päälle löytää helpommin seuraamalla osoitetta Hakaniemenranta 24. Sisäänkäynti on Merihaan päälikannen ja autohallin puolivälissä omalla tasanteellaan.

Yritysasiakkaiden ohjaukset tapahtuvat sovitusta työpaikan tiloissa tai yhteistyössä muiden kuntosalien kanssa.

Artikkelit


Miten kohdentaa rasvanpoltto?

Miten saan kohdennettua rasvanpolton vatsamakkaroihin? Allit hölskyy ärsyttävästi, reidet ovat appelsiinin kuorta, nyt niistä on pakko päästä eroon! Tehokkain liike kiinteyttämään peppua ja kaventamaan reisiä? Tuntuu, että rasva lähtee vain yläkropasta ja tälle keskivartalon tynnyrille ei tapahdu mitään, miten saan tehtyä täsmähyökkäyksen poistaakseni pelastusrenkaat vyötäröltäni!? Iän ikuinen kysymys siis kuuluu – millä liikkeellä saan kohdistettua […]


Kuntosaliharjoittelun merkitys painonpudotuksessa

Dieettaamiseen yhdistetään monesti liikunta ja lihaskunnon harjoittaminen. Dieetin aikana ollaan valmiita tekemään aerobista liikuntaa ja lihaskuntoa vaikka pyydettyä enemmän, kunhan vaan tuloksia saadaan. Salilla käyminen kuitenkin tuntuu usein vastenmieliseltä ja sen takia sen merkitystä kyseenalaistetaan. Käydään seuraavaksi läpi mitä salilla pitäisi tapahtua ja kun siellä tapahtuu oikeita asioita, niin miten tuo vaikuttaa lopputulokseen. Mitä kuntosalilla […]


Dopamiini

”Dopamiini on yksi hermojärjestelmämme tunnetuimmista aivojen välittäjäaineista. Se tunnetaan mielihyvän välittäjäaineena. Sen päätehtävänä on aktivoida aivojen palkitsemiskierrot, mutta sillä on myös muita vähemmän tunnettuja tehtäviä. Dopamiini toimii sekä aktivoidakseen että rajoittaakseen aivojen aktiivisuutta riippuen siitä, missä sitä vapautuu.” (Mielenihmeet.fi, 2018)   Dopamiinin muita tehtäviä ja vaikutuksia: On vastuussa motivaatiosta Dopamiini (ja serotoniini) auttaa muistamisessa ja oppimisessa […]


Miten me lihotamme itseämme?

Lihoamiseen on monta syytä. Yleisin syy on huonot elämäntavat –  huono ruokailurytmi, epäterveellinen ruoka, unen puute, liikunnan puute, vaihtelevat ateriakoot. Lisäksi painon nousuun vaikuttavat paljon elinympäristö, ihmissuhteet ja mielenterveys. Pitkittynyt painon nousu johtaa usein hormonitoimintojen häiriöihin ja mukaan tulee myös mielenterveysongelmat. Stressi on myös yksi suurimmasta vaikuttajista, jonka voi luokitella osaksi huonoa elämäntapaa sekä kehon […]

Katso kaikki artikkelit